Hervanta 2015: Iäkkäiden mielipiteitä Hervannasta

Torstai, 10. Joulukuuta 2015 - 11:22
TEKSTI: Krista Kierikka
KUVAT:

Kuvasin hervantalaisia ihmisiä Liisa Takalan henkilökuvauksen kurssilla syksyllä 2015.

Ritva Grönroos, Irja Joutsen ja Terttu Kari ovat juuri olleet keittämässä kahvia sunnuntain jumalanpalvelukseen Hervannan kirkossa. He ovat kuuluneet samaan kahvinkeittoryhmään jo useita vuosia.

Alun perin Aino Syrjälä ajatteli, että hän ei ainakaan Hervantaan muuta. Nyt hän on asunut Hervannassa jo yli kaksikymmentä vuotta. Hän on käynyt jo seitsemän vuotta talviuimarina Suolijärvellä. Järveen on matkaa kotoa pari kilometriä.

Esko Valkama on asunut Hervannassa parikymmentä vuotta. Terveydenhoito ei oikein pelaa, mutta muuten hän pitää Hervannasta. Kun hän muutti Tampereelle, Hervannan alueella oli vain mökki Ahvenisjärven rannalla.

Esko Valkama
Ritva Grönroos, Irja Joutsen ja Terttu Kari
Ritva Grönroos
Aino Syrjälä
Esko Valkama

Galleria

Kylillä

Katseen valokuvaajien näkemyksiä Tampereesta. Lisää kuvia tekijöiden kuvablogissa katsokuvat.tumblr.com

Kylillä

Katseen valokuvaajien näkemyksiä Tampereen arkkitehtuurista.

Marko Rinne

Library Looks

Kovinta muotia kirjahyllyjen välistä.

Hervanta 2015: Yön kulkijoita

Hervannan yössä. Kuvallisen tyylin innoittajana ovat valokuvaajalegenda Hannes Heikuran yökuvat. Kuvat on otettu Liisa Takalan...

Hervanta 2015: kansainvälisyys

Hervannan kaduilla näkyy kansainvälisyys.

Azam asuu ja opiskelee Hervannassa. Azamin sylissä hänen poikansa Faran.

Hervanta 2015: Opiskelijat

Kuvasin Hervannassa asuvia opiskelijoita syksyllä 2015.